Worden mijn gegevens verwijderd na opzegging?
Nee — de gegevens worden 90 dagen in alleen-lezen-modus bewaard. Als je binnen dat venster opnieuw een abonnement neemt, wordt alles weer geactiveerd; aan het einde van het venster worden ze definitief verwijderd.