Wat gebeurt er met zwembaden en services wanneer een klant wordt verwijderd?
Vóór het verwijderen toont een bevestigingsscherm hun zwembaden. Je kunt zwembaden overdragen aan een andere klant, of alles samen archiveren. De servicegeschiedenis wordt bewaard voor rapportage.