Bir müşteri silindiğinde havuzlara ve servislere ne olur?
Silmeden önce bir onay ekranı müşterinin havuzlarını gösterir. Havuzları başka bir müşteriye aktarabilir ya da her şeyi birlikte arşivleyebilirsiniz. Servis geçmişi raporlama için saklanır.
Silmeden önce bir onay ekranı müşterinin havuzlarını gösterir. Havuzları başka bir müşteriye aktarabilir ya da her şeyi birlikte arşivleyebilirsiniz. Servis geçmişi raporlama için saklanır.