Wordt de locatie van de technicus bijgehouden?
De locatie wordt alleen gedeeld tijdens services en met toestemming van de technicus. Beheer de locatierechten onder Instellingen > Privacy. Locatiegegevens worden gewist zodra de technicus de route heeft afgerond.