Teknisyen konumu izleniyor mu?
Konum yalnızca hizmetler sırasında ve teknisyenin onayıyla paylaşılır. Konum izinlerini Ayarlar > Gizlilik altından yönetin. Teknisyen rotayı tamamladığında konum verileri silinir.
Konum yalnızca hizmetler sırasında ve teknisyenin onayıyla paylaşılır. Konum izinlerini Ayarlar > Gizlilik altından yönetin. Teknisyen rotayı tamamladığında konum verileri silinir.