Terug naar het helpcentrum

Technici

Leidt het verwijderen van een technicus tot gegevensverlies?

Bij het verwijderen van een technicus wordt hun account uitgeschakeld, maar de services en geschiedenis die zij hebben opgebouwd blijven bewaard binnen het bedrijf. De integriteit van de rapportage wordt niet aangetast.