Kan ik een technicus tijdelijk deactiveren?
Ja. Kies Pauzeren op het technicusprofiel om het account tijdelijk uit te schakelen. Ze kunnen niet aan routes worden toegewezen of inloggen, maar hun geschiedenis blijft toegankelijk.
Ja. Kies Pauzeren op het technicusprofiel om het account tijdelijk uit te schakelen. Ze kunnen niet aan routes worden toegewezen of inloggen, maar hun geschiedenis blijft toegankelijk.